Inauguració Subex galeria d’Art con Bemuseums

22 diciembre, 2016 - 1 minute read

presentacionsubex

Una nova experiència BEMUSEUMS ja està disponible en Subex galeria d’Art situada en ple centre de Barcelona. Aquesta galeria des que va obrir les portes el 1973, sempre ha perseguit el mateix objectiu, divulgar l’art figuratiu d’artistes consagrats apostant al mateix temps per nous talents. Durant aquestes quatre dècades, Subex ha representat un espai expositiu per a més de cent artistes i actualment ha decidit enriquir l’experiència dels seus visitants a través de les noves tecnologies de proximitat.

A partir d’ara, els visitants podran utilitzar l’aplicació Bemuseums per obtenir informació addicional i continguts exclusius de les obres exposades amb només aproximar-se a elles.

bemuseums_logo_945x220_black

A l’exposició actual, amb la qual la galeria Subex ha començat l’experiència, es mostren les pintures realitzades pel seu autor Miguel Torrecilla i l’aproximar-nos a elles, podem escoltar els enregistraments originals del pintor amb els seus comentaris personals.

mtorrecilla1-e1437149882610_subex

“La tecnologia iBeacon ens permet oferir major experiència d’usuari en les galeries d’art i complementar les nostres visites a través del nostre propi mòbil”

www.bemuseums.com | www.galeriasubex.com | www.babooni.com

Tags: