Tecnologia intel·ligent que et farà fàcil la visita a MónNatura Pirineus

2 julio, 2018 - 1 minute read

monnatura

Descarrega’t l’APP i viu una experiència de proximitat,  MónNatura Proximity

Descarregat l’aplicació tecnològica APP Bemuseums al teu aparell móbil o tauleta, i podràs conèixer tot el que et pot oferir MónNatura Pirineus, fent una visita autoguiada pels diferents espais de l’edifici bioclimàtic i tots els seus exteriors; podràs veure com són i funcionen el nostre centre de fauna, l’estació meteorològica, l’observatori astronòmic, l’hort remeier, la depuradora, etc.

 

monnatura2

 

Aquest guiatge virtual et permetrà fer una visita complementada a MónNatura Pirineus, amb continguts de format pràctic, ja sigui de text, àudio i amb moltes imatges, més enllà del que la nostra visió ens pot oferir.

No et perdis el que aquest edifici bioclimàtic únic als Pirineus et pot oferir!

http://monnaturapirineus.com/ca/informacio-general